MUSTHAVES- Babyshower wishlist

Hate it, or love it: Ooit overgewaaid uit Amerika en tegenwoordig bijna niet meer te vermijden (en waarom zou je?!): De babyshower!

De babyshower 

 zelfst.naamw. (m.)

Verbuigingen:babyshowers
Verbuigingen:babyshowertje

Feestje voor de aanstaande moeder vol goede wensen en cadeaus voor de baby.

 

Zelf zijn we altijd wel in voor een feestje, laat staan een thema feestje, dus wat ons betreft kunnen er niet genoeg babyshowers georganiseerd worden. Als je zelf zwanger bent kan je er tegenwoordig al vanuit gaan dat er een babyshower voor je georganiseerd wordt door lieve vriendinnen of door familie.  Want wie laat er nou een mogelijkheid voorbij gaan om leuke cadeaus voor de aanstaande kleine te kopen? Daarnaast is babyshower cadeaus krijgen voor de baby ook erg handig, want hoe mini de kleine ook is, de lijst met baby musthaves is ontzettend lang!

Om te voorkomen dat je enorm veel cadeaus krijgt die je óf al zelf hebt aangeschaft óf in eerste instantie al niet eens wilde hebben, is het dan ook verstandig om een ” babyshower wishlist” te maken. Een dergelijke lijst geeft familie en vrienden de mogelijkheid om jullie te helpen om je voor te bereiden op de komst van de kleine en alle benodigde producten alvast in huis te hebben.

Natuurlijk kan je nu bij Lux for kids ook een babyshower wishlist maken die je kan delen met jouw vrienden, waar je al jouw favoriete producten kunt verzamelen! Dus maak hier nu snel een account aan en deel jouw verlanglijst!

 

SHOP NU

Leave a Reply