BEHIND THE BRAND: Anne Schildert

Bij Lux for kids zijn we trots op onze merken. Dit maal: Anne Schildert

Bijzondere merken, met een bijzonder verhaal. In “behind the brand” maken we kennis met de personen achter het merk, de filosofie en de toekomstdromen van onze partner merken. Dit maal: Anne Schildert

Merk: Anne Schildert
Naam + Functie: Anne van Rumpt – Eigenaar

Q&A

1. Hoe is Anneschildert ontstaan?
Tijdens mijn studie miste ik een stukje ontspanning. Ik ben op zoek gegaan naar een hobby en dat begon met het schrijven van mooie letters in een kladblokje. In deze tijd was het handletteren van nu nog niet zo actueel. Die letters ben ik gaan combineren met illustraties en waterverf. Familieleden vroegen om kaartjes en ik begon met het ontwerpen van mijn eerste kaartjes voor de verkoop. De start van anneschildert.

2. Wat is jouw inspiratie
Mijn werk is het mooiste wat er is. Ik kan mensen blij maken met iets wat ik heerlijk vind om te doen. Mijn inspiratie haal ik uit de klanten, maar ook uit mijn omgeving. En laten we pinterest niet vergeten, want daar is veel moois te vinden! Dan is daar de uitdaging om met al die mooie ideeën, verhalen en plaatjes je eigen nieuwe ding te maken.

3. Wat is er zo bijzonder aan collecties van Anneschildert?
Ze zijn allemaal uniek en handgemaakt, met een goede combinatie tussen letters en illustraties.

4. Wat is jouw favoriete item uit de huidige collectie?
Mijn favorietjes zijn deze kaart en poster. Minimalistisch, maar toch kleurrijk en een fijne verdeling van de ruimte.

 

 

 

 

 

 

5. Wat is jouw toekomstdroom voor Anneschildert?
Ik hoop in de toekomst nog meer mensen blij te mogen maken met mijn werk, ook ouders met een op maat gemaakt geboortekaartje voor hun baby en toekomstige bruidsparen met mooie wedding shttps://www.luxforkids.com/merk/anne-schildert/tationery. En wie weet nog meer mooie samenwerkingen! Genoeg om van te dromen en hard voor te werken dus.

De prachtige collectie van Anne Schildert is vanaf nu te koop in onze winkel in Arnhem. Bekijk hier meer!

Leave a Reply